Mijn naam is Elean Coenjaarts woonachtig in Amsterdam en ben jarenlang werkzaam geweest bij allerlei verschillende en uiteenlopende organisaties, instellingen, patiëntenverenigingen, commissies, belangenverenigingen en besturen voor mensen met een lichamelijke en zintuiglijke handicap en/of chronische ziekte. Daarnaast heb ik rechten gestudeerd met als bijvakken gezondheidsrecht en civiel/sociaal recht. Naast de studie Nederlands Recht heb ik ook aan de Sociale Agogische Academie gestudeerd, met als bijvakken veel specialisaties vanuit het vakgebied psychologie en sociaal en gezondheidsrecht. 

Momenteel ben ik ambassadeur bij Nieuw Amstelrade, Zit ook als bestuurslid bij de cliëntenraad van Nieuw Amstelrade. Waar ik als ambassadeur voor de belangen van de patiënten zowel binnen als buiten Nieuw amstelrade opkom. Daarnaast organiseer ik allerlei informatiebijeenkomsten. Verder schrijf ik iedere maand een artikel in de nieuwsbrief van Nieuw Amstelrade over allerlei actuele ontwikkelingen, en geef verdere uitleg over de verdere inhoud van alle onderwerpen vanuit de gezondheids- en gehandicaptenzorg.  Ontwerp verder ook vaak veel dingen op sociale media. Krijg vaak vragen over het ontwerpen van een website. Hierdoor kan ik ook op opdracht een website voor je ontwerpen of vernieuwen. heb hiervoor naast mijn eigen website ook een andere website opgezet. (zie verdere uitleg in het blog bericht. de naam van de website is:

www.infowebdesign.nl

 

naamloos7
Tijdens mijn werk vanuit de verschillende organisaties, kwam ik altijd veel verschillende en uiteenlopende vragen tegen. Vanuit die vragen heb ik deze website opgezet omdat ik hoop dat mensen dan vanuit allerlei verschillende vragen en onduidelijkheden antwoord of advies op hun vragen kunnen krijgen.

Sinds januari 2015 is er veel veranderd vanuit de wet en regelgeving vanuit de gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg. Alles is bijna naar de gemeente/WMO overgegaan waardoor mensen vaak in het grote web van veranderingen en vernieuwingen van wet en regelgevingen vaak niet weten waar zij bijvoorbeeld recht op hebben of naar welke instantie zij moeten gaan, of bijvoorbeeld niet weten hoe zij een aanvraag kunnen indienen.

Hoop dat Patiënten met een lichamelijke of zintuiglijke handicap, mantelzorgers, familieleden, vrienden, bekenden artsen, verpleegkundigen, en overige medewerkers vanuit instellingen veel aan deze website zullen hebben en antwoord op hun vragen kunnen krijgen.

 

Als je nog vragen hebt of nadere informatie wilt hebben, dan kan je via het contactformulier altijd contact met mij opnemen.  Of je kunt mij ook mailen via: adsl598316@telfort.nl

Je kunt mij natuurlijk ook bereiken en/of vragen stellen via Facebook en Linkedin. Of je kunt mij mailen onder e-mailadres: adsl598316@telfort.nl. Tevens kan je ook via facebook of linkedin de informatiefolder over deze website digitaal ophalen.

Ben daarnaast kan je mij ook soms telefonisch bereiken onder telefoonnummer: 06-83717888

 


flyeramstelradeprrrr

Leesbaarheid instellen
Leesbaarheid instellen