Over mijzelf

 

Korte inleiding

 

 

Mijn naam is Elean Coenjaarts en ben woonachtig in Amsterdam. Had jaren geleden Rechten gestudeerd met als specialisatie Nederlands privaat recht. Had mij vooral gespecialiseerd in de vakken gezondheidszorg recht en sociaal recht.  Daarnaast had ik ook aan de Sociaal Agogische Academie gestudeerd. Tevens had ik naast mijn verschillende studies ook diverse bijvakken en cursussen gevolgd. Zoals veel specificaties binnen de rechtsgeleerdheid, psychologie, sociale wetenschappen, gezondheidszorgwetenschappen etc..Naast deze opleidingen heb ik ook de cursussen Windows, internet, email, word, WordPress en fotoshop, webdesign, afgerond. 

Heb veel ervaring in het werken vanuit allerlei uiteenlopende patiëntenorganisaties,  besturen, cliëntenraden, commissies,,instanties en verenigingen vanuit de gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg.  Heb vooral veel gewerkt bij Cliëntenbelang Amsterdam. MEE Amstel en Zaan, NVBS, SGOA, APCP, Humanitas en uiteenlopende ziekenhuizen etc. Waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met het geven van voorlichting en advies, en het behartigen van de belangen vanuit alle verschillende en uiteenlopende  gebieden vanuit de gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg.  Tevens heb ik veel ervaring vanuit het maken en ontwerpen van folders, flyers en het maken van overig PR materiaal. Ben Ambassadeur bij Nieuw Amstelrade en neem ook actief deel aan de cliëntenraad binnen Nieuw Amstelrade. Maak vanuit Nieuw Amstelrade veel folders en flyers. Verder maak ook ook vaak nieuwsbrieven van alle ontwikkelingen en nieuws  vanuit Nieuw Amstelrade.  Naast alle uiteenlopende taken ontwerp ik ook zelf verschillende websites en maak ik vanuit  PR materiaal verschillende webdesign,s.  Had ook vanuit Nieuw Amstelrade en andere organisaties ook veel voorlichting en diverse lezingen over betreffende gebieden gegeven. Tenslotte had ik ook vaak spreekuren georganiseerd voor informatie en advies voor mensen met een handicap en/of chronische ziekte.  Voor allerlei vragen of het willen hebben van advies kan je altijd contact met mij opnemen.De naam van Nieuw Amstelrade is veranderd en heet na een fusie. Ons Tweede Thuis.

Voor nadere informatie of advies kan je altijd contact met mij opnemen.

De contactgegevens kan je via het icoontje contactgegevens op deze website vinden. 

 

 

 

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Leesbaarheid instellen