Soorten van webpagina’s

Verschillende soorten webpagina’s

Er zijn verschillende soorten webpagina’s die je kan laten samenstellen. Je kunt alle voorkeuren, onderwerpen en keuzes aangeven die je als ontwerp voor je website zou willen hebben.

Je kunt ervoor kiezen om een kleine of een grote website te laten ontwerpen. zoals bijvoorbeeld een website van een pagina of een website met meerdere pagina’s.

Daarnaast kan je ook zelf teksten of afbeeldingen die je op je website wilt hebben aanleveren, of ik kan ook zelf naast het ontwerpen van je website teksten voor je opstellen, en/of afbeeldingen maken. Alle keuzes of samenstellingen zijn mogelijk.

Je moet wel voor de aanvraag voor het ontwerpen en activeren van een website een (Domeinnaam) Hostnaam  en web hosting aanvragen.

Met de host naam (Domeinnaam) kan je zelf een eigen naam bedenken die je als nl pagina zou willen hebben. Dus bijvoorbeeld de naam van je website die men moet via de zoekmachine zoals bijvoorbeeld google moet intypen om je website te kunnen vinden. Zoals bijvoorbeeld mijn website www.infowebdesign.nl

Daarnaast moet je ook een ruimte voor de website op het net huren. Tevens moet je een provider (webhosting) vinden waar je hostnaam kan laten beheren. Zoals bijvoorbeeld het technisch of inhoudelijk ondersteunen en onderhouden van de website.

Het is tevens ook mogelijk om door mij een hostnaam en webhosting te laten aanvragen, en dat word dan inclusief de verdere kosten van het ontwerp van je website in rekening gebracht. Als het bedrag van de gegeven opdracht is voldaan, zal ik de website zo spoedig mogelijk ontwerpen en maken.

 

 

Zie ook hieronder verder informatie en uitleg over de betekenis van een domeinnaam en web hosting

 

uitleg Domeinnaam
Uitleg webhosting