Persoonlijke inleiding

 

PERSOONLIJKE INLEIDING

 

Websites zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Ze zijn het visitekaartje van steden, bedrijven, instellingen, verenigingen, particulieren enz. Voor alles en iedereen is wel een website denkbaar en je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wilt. In goed overleg met je maak ik een website zoals je  dat wilt. Je kunt vanuit allerlei beroepen en/of thema’s en vraagstellingen bij mij terecht. Zoals bijvoorbeeld, particulieren, kleine zelfstandigen, verenigingen, zzp’ers, vanuit een hobby etc.

Zal mij even in het kort voorstellen. Mijn naam is Elean Coenjaarts woonachtig in Amsterdam. Heb ook naast deze website www.infowebdesign ,een informatieve website gemaakt voor allerlei uiteenlopende verschillende onderwerpen vanuit de gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Op deze site kan je allerlei informatie en advies krijgen over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Zie onderstaande website:

informatieportaalgezondheidszorg.nl

www.informatieportaalgezondheidszorg.nl)

Omdat ik naast vele vragen op het gebied van de gezondheidszorg en gehandicaptenzorg ook vaak veel vragen of het maken en ontwerpen van een website kreeg, heb ik hiervoor een aanvullende opleiding webdesign, WordPress en fotoshop gevolgd. Vaak ontwerp ik uiteenlopende websites vanuit creatief en design gebied. Vind het een hele mooie combinatie om veel voor anderen mensen te kunnen betekenen en te adviseren , en daarnaast ook op creatief gebied bezig te zijn.

Ben jarenlang werkzaam geweest bij allerlei verschillende en uiteenlopende organisaties, instellingen, patiëntenverenigingen, commissies, belangenverenigingen en besturen voor mensen met een lichamelijke en zintuiglijke handicap en/of chronische ziekte. Daarnaast heb ik rechten gestudeerd met als bijvakken gezondheidsrecht en civiel/sociaal recht. Naast de studie Nederlands Recht heb ik ook aan de Sociale Agogische Academie gestudeerd, met als bijvakken veel specialisaties vanuit het vakgebied psychologie en sociaal en gezondheidsrecht. 

Momenteel ben ik ambassadeur bij Nieuw Amstelrade, en ontwerp ik ook allerlei verschillende folders en flyers. Daarnaast maak ik ook veel dingen voor hun website.